De Kinderdisco Specialist van Nederland!

Wij reizen het hele land door om alle kinderen te laten dansen. Dat doen we vanuit passie. Passie voor blije kinderen. Passie voor kindermuziek. Passie voor Kinderdisco.

Een gedreven team dat elke groep kinderen aan het dansen krijgt.

Kinderfeestjes

We komen veel bij particulieren thuis voor een ontzettend tof kinderfeestje. We zetten de jarige in de spotlight en vieren het feest dansend.
Minidisco (4-7 jaar)
Kinderdisco (7-11 jaar)
Tienerdisco (11-13 jaar)
Kids Birthday Party (English)

Schoolfeesten

We komen op basisscholen om te feesten. Of het nu gaat om het einde van het schooljaar met de hele school tegelijk of een tof disco feest per bouw.
Schoolfeest

Evenementen

We komen op evenementen en festivals om daar de kinderen te laten dansen. Vanaf een podium, vanuit een tent of op een andere manier.

Over Pretwin's Kinderdisco

Pretwin verzorgt al jaren de allerleukste kinderdisco’s in Nederland. Met onze jarenlange ervaring verzorgen wij voor een onvergetelijk feest voor kinderen van alle leeftijden. Pretwin zorgt ervoor dat alle aanwezige kinderen de tijd van hun leven hebben. Wij regelen de gehele kinderdisco: van vette discolampen tot rookmachines en natuurlijk boxen met het allerbeste geluid. De DJ van Pretwin regelt alles van opzetten tot aftuigen. Het enige dat jij hoeft te doen is de uitnodigingen te versturen en de buurt in te lichten over het feest. De kinderdisco van Pretwin is een combinatie van kinderdisco en het doen van spelletjes, battles en leuke dansjes. Winnen is niet het belangrijkste en iedereen krijgt een leuk aandenken mee. Zo zorgt Pretwin ervoor dat alle aanwezige kinderen de tijd van hun leven hebben.

Door onze ervaring hebben wij al op veel verschillende plekken en gelegenheden een toffe kinderdisco georganiseerd. Op deze pagina vindt je allerlei voorbeelden waarvoor Pretwin al eens een kinderdisco heeft georganiseerd.

Pretwin’s Kinderdisco Team

Onze Kinder-DJ's

Klanten houden van ons

Wat onze klanten zeggen

× Liever even whatsappen?