Animatie vacatures

Wij zijn doorlopend op zoek naar professionele entertainers om op pad te sturen voor ons platform. Op dit moment hebben we plek voor de volgende entertainers:

  • Ballonartiesten
  • Ballonnenclowns
  • Schminkers
  • Kinder-DJ’s

Ben je kinderentertainer binnen een van deze categorien? Ben je ondernemer (kvk ingeschreven) en kan je een VOG aanvragen (Verklaring Omtrent Gedrag) dan kan je je aansluiten op ons platform. Inschrijven kan met de volgende link:

Inschrijven bij Pretwin

Ben je entertainer voor kinderen buiten deze categorie? Stuur een mailtje naar kinderfeestjes@pretwin.nl

Door heel Nederland

Wij willen graag een landelijke dekking van top entertainment. En we willen dat onze entertainers zo min mogelijk hoeven te reizen om kinderen blij te maken. Daarom zoeken we entertainers door heel Nederland. Twijfel je omdat je op een eiland woont of 50 kilometer van de snelweg? Niet twijfelen: schrijf je in. Overal waar kinderen wonen worden namelijk kinderfeestjes gegeven.

Hoe werkt het?

Bij een aanvraag krijgen de entertainers binnen de juise categorie een mail met hierin de vraag of ze beschikbaar zijn op een datum en tijd. In deze mail staat ook direct het tarief dat de entertainer zal mogen factureren.

Na het doorgeven van beschikbaarheid ontvang je binnen 3 werkdagen een mail waarin staat of je als entertainer op pad mag of niet.

Pretwin Kinderfeestjes
× Liever even whatsappen?