Bekende TikTokker boeken

Is jouw kind een echte tiktok fan? zit je kind de hele dag op tiktok filmpjes te kijken? En wil je graag een bekende tiktokker boeken voor het kinderfeestje? Bij Pretwin boek je bekende TikTokker’s!

Onze Bekende Tiktokkers

Bij Pretwin bieden we 2 bekende TikTokkers aan: Blijwin & Bella Ballon. Nodig je hen uit op je feestje dan is het gegarandeerd feest. Ze hebben allebei hun eigen liedjes, beantwoorden alle vragen van de kinderen en delen natuurlijk handtekeningen uit. Een kinderfeestje om nooit te vergeten!

Bella Ballon: Bekend van TikTok

Bella Ballon is niet alleen bekend van TikTok, kinderen kennen haar ook van haar deelname aan Holland’s Got Talent én van haar eigen liedjes.

Komt ze op je feestje dan boek je niet alleen een meet and greet: ze zingt ook haar eigen liedjes, er staan ballonnen centraal en alle kinderen krijgen een mooi aandenken.

1 uur: 950 euro – check beschikbaarheid

2 uur: 1400 euro – check beschikbaarheid

Bekende TikTokker Bella ballon
Bekende TikTokker Blijwin

TikTokker Blijwin

Blijwin is niet alleen bekend van TikTok. Hij wordt ook vaak herkend door zijn deelname aan Lang Leve de Liefde. Daarnaast heeft hij al flink wat eigen liedjes op zijn naam staan en zijn luisterend publiek groeit met de maand. Zijn grootste hits zijn Onesie Dansie en Hi Ha Halloween.

Boek Blijwin als bekende TikTokker en hij beantwoordt alle vragen van kinderen en gaat met ze op de foto. Daarnaast neemt hij ook zijn draaitafel mee, zal hij zijn eigen liedjes zingen en misschien neemt hij wel een TikTok met de kinderen op.

1 uur: 1258 euro – check beschikbaarheid

2 uur: 1858 euro – check beschikbaarheid

× Liever even whatsappen?