Kinderdisco

Kinderdisco Kinderfeestje

Voor welke leeftijd zoek je een kinderdisco kinderfeestje?

Pretwin's Kinderdisco Kinderfeestje

Lekker dansen op het kinderdisco kinderfeestje!

Van Pretwins Kinderdisco Kinderfeestje wordt iedereen blij: het kinderfeestje is namelijk een combinatie van disco, entertainment en spelletjes! Dat betekent dat ook kinderen die minder graag dansen gezellig meedoen met het kinderdisco feestje van Pretwin. Wie kan het hardste zingen? Wie kan het beste swishen? Wie dansen er beter: jongens of meisjes? Tijdens de Disco van Pretwin komen we daarachter!

Kinderdisco feestje met disco apparatuur

We bouwen elke willekeurige ruimte in no-time om tot een echte kinderdisco! Of het nu gaat om je woonkamer, tuin of de kantine van je vaders werk: we maken er een geweldige kinderdisco van! We nemen altijd speakers en discolampen mee en het feestje kan uitgebreid worden met diverse vette extra’s: confetti, rookgevulde bellen, popcorn… het kan allemaal!

Kinderdisco: Snel & Fijn geregeld met Pretwin

De jarige in het middelpunt van het kinderdisco feestje

Omdat je kind jarig is, staat hij of zij natuurlijk in het middelpunt. De jarige wordt hard toegezongen, staat bij een aantal spelletjes even in het middelpunt en er is natuurlijk een kleine extra verrassing voor de jarige! Dit kinderdisco feestje zal je kind nog jaren bij blijven.

Het disco feestje start als we aan komen rijden*

Bij Pretwin maken we alles zo feestelijk mogelijk. Van de auto waarin we rijden, de kleding waarin we lopen tot de show die we geven: alles is blij. Alles blij voor een geweldig kinderfeestje.

 • We hebben op dit moment een groter team dan aantal bestickerde auto’s, dit is geen garantie. Maar als we in een feestelijke auto komen, vergeet dan niet een foto te maken van de jarige met de feest auto: super-tof!

Kinderdisco Kinderfeestje: Alles geregeld

Wij nemen alle benodigde apparatuur mee: speakers, discolampen, etc. In no-time bouwen wij een willekeurige ruimte om tot heuse minidisco!
Daarnaast kunnen we ook gave extra’s regelen: bellenblaasmachine, popcornmachine, suikerspin, springkussen… je kan het zo gek niet bedenken of wij regelen het voor je!

Mijn team van Kinder-Dj's

Ik ben Kinder-DJ Blijwin

Al jare reis ik het hele land door om kinderen de leukste kinderdisco ooit te geven. Daarnaast coach ik mijn team van Kinder-DJ’s. Boek je een kinderfeestje van Pretwin dan kom ik of één van mijn collega kinder-dj’s om de boel flink op zijn kop te zetten.

Mijn team van DJ's

Mijn team bestaat uit gedreven Kinder-Entertainers. We vinden het allemaal super-tof om kinderen te laten dansen en weten op welke muziek we dat moeten doen. Ik ken al mijn Dj’s persoonlijk en spreek ze regelmatig. Sommigen coach ik 1 op 1, anderen zijn zo ervaren dat ze geen coaching meer nodig hebben.

Waarom een Kinderdisco Kinderfeestje met Pretwin?

Het allerbeste feestje ooit

Onze kinderdisco feestjes zijn bedacht door Kinder-DJ Blijwin en bedoelt om kinderen een geweldig kinderfeest te geven met heel veel energie die ze nooit zullen vergeten.

Alles-In-1

We nemen alles mee (discolampen, speakers) en we vragen alleen om een stopcontact. Dat is namelijk het enige dat we nodig hebben om een geweldige kinderdisco te bouwen. Daarnaast mag je kind zoveel kindjes uitnodigen als gewenst zonder extra kosten (geldt niet voor pakket 'PretStart', daar geldt een limiet van 15 kinderen).

Overal

We leveren de minidisco door heel Nederland & Belgie.

De volgende garanties zijn alleen geldig voor de pakketten ‘Nonstop-dans’ en ‘Allerbeste’

Iedereen doet mee garantie

In tegenstelling tot typische, saaiere discofeestjes, belooft Pretwin een feest waar kinderen voortdurend betrokken zijn, spelletjes spelen en deelnemen aan activiteiten waar ze blij van worden. Jouw kind, vriendjes en vriendinnetjes zullen zich geen moment vervelen.

Blij Feest Garantie

Onze toewijding aan blije kinderen is zo groot dat we beloven dat er altijd een toffe entertainer zal staan; ongeacht ziekte of andere tegenslagen. Daarnaast beloven we dat je kind, vriendjes en vriendinnetjes een geweldige tijd hebben. Was je kind niet blij met het feest? Dan sturen we volgend jaar kosteloos onze beste DJ (Blijwin®) om het goed te maken.

Extra's bij je kinderfeestje

Bij al onze pakketten zitten coins inbegrepen waarmee je de disco uit kunt breiden. Let op: niet alle extra’s zijn altijd beschikbaar.

Bij pakket ‘Diskoe’ garanderen we de mogelijkheid om de photobooth bij te boeken.

Nadat je de disco geboekt en betaald hebt krijg je de mogelijkheid om extra’s te selecteren. Doe dit altijd zo snel mogelijk.

Hoe eerder je boekt en alles vastlegt hoe groter de kans dat alles beschikbaar is.

Eten/Drinken

We hebben de volgende snack machines: – Popcorn (zoet of zout of zoet en zout): 3 coins
– Suikerspin: 3 coins
Voor het gebruik legt de DJ uit hoe de machine werkt: het bedienen, bereiden en uitdelen doe je namelijk zelf (of daar heb je zelf iemand voor geregeld).

Extra porties
Heb je niet genoeg aan de 100 porties? Per 100 porties rekenen we een extra coin.

Special effects

We hebben de volgende special effects:
– Blacklight: kleine ruimte 1 coin, grote ruimte 3 coins
– Rookbellen: 2 coins
– Laser: 1 coin
– Rookmachine: 1 coin
– Bellenblaasmachine: 1 coin
– Grote confetti shot: 1 coin

Photobooth

Photobooth zonder printer: 2 coins
Photobooth + Printer + 30 prints: 4 coins
Photobooth + Printer + 100 prints: 5 coins
Photobooth + Printer + onbeperkt prints*: 8 coins

*Gedurende het arrangement

5 sterren Google Reviews

Sjors 1
Sjors 1
2022-10-30
Ik heb m'n 5 jarige dochter nog nooit zo los zien gaan! Wat een top feest!
Annemiek de Meulmeester
Annemiek de Meulmeester
2022-07-01
Blijwin is echt geweldig. Hij krijgt elke groep weer mee. Soms gaat het als vanzelf en soms niet. Onze groep moest over een drempeltje heen. Maar het was geweldig. Respect voor deze DJ! Absoluut niet alleen maar een plaatjesdraaier. Twijfel niet, je feest is echt af met Blijwin, je zit hier aan het juiste adres.
Elina Van Benthem
Elina Van Benthem
2022-06-20
Een geweldige schuimparty! De DJ wist alle kinderen heel goed mee te krijgen, het was één groot feest!
Jean Paul Haye
Jean Paul Haye
2022-04-28
Ik ben zeer tevreden over het traject, het bespreken, het volledige contact echt SUPER!!! De show was super geweldig. Ieder kind, maar ook bijna iedere ouder zong en danste mee met bijna elk nummer. Dj Blijwin maakte er een ontzettend leuke show van! Na de show was Blijwin nog zeker een half uur bezig met de kinderen die met hem op de foto wilden. Echt waar! Als ik het voor het zeggen heb is Dj Blijwin zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt!!!
Dennis van Geelkerken
Dennis van Geelkerken
2022-02-08
Een zeer professionele kids DJ! Weet precies hoe hij de kinderen in elke leeftijdsgroep moet vermaken. Voor een top discofeest compleet verzorgd, moet je bij Edwin zijn!
Robin en Simone Berendse
Robin en Simone Berendse
2021-07-17
Wat een fantastisch groep 8 feest was het. Blijwin weet hoe een feestje hoort te zijn. Van het begin tot het einde weet hij de kids mee te laten doen met allemaal super leuke spelletjes en dance battles. Super bedankt Edwin je bent een top DJ. Het was een geweldige afsluiting van de basisschool.
F Diks
F Diks
2021-07-12
Edwin, bedankt voor je bijdrage op de afscheidsavond van groep 8 en bij de afsluiting van het jaar. Je hebt er voor gezorgd dat de voetjes van de vloer gingen en er een ontzettend leuke sfeer was. De bellen gevuld met rook waren ook een succes! We hebben veel enthousiaste reacties gehad.

Onze kinderdisco kinderfeest tarieven

Alle hieronder genoemde tarieven zijn inclusief btw en reiskosten (binnen Nederland). De enige kosten die hier nog bij kunnen komen zijn, indien van toepassing: overvaar- & parkeerkosten.

Woon je niet op een eiland of in het centrum van de stad dan kan je er waarschijnlijk van uitgaan dat hier niets meer bij komt.

Extra’s bij je kinderdisco

Pretwin biedt gave extra’s voor je kinderdisco. Bijvoorbeeld een photobooth, popcornmachine en nog veel meer! Bij alle pakketten zijn ‘ExCoins’ inbegrepen. Hiermee kan je je eigen pakket samenstellen. Alle beschikbare extra’s bekijk je hier.

Kinderdisco: 1,5 uur is fantastisch!

We krijgen heel vaak aanvragen van ouders voor disco’s van langer dan anderhalf uur. Wij ontraden dat ten zeerste. Onze disco is een combinatie van disco, entertainment en spelletjes, op deze leeftijd is 1 tot anderhalf uur dan echt fantastisch. We adviseren daarnaast om halverwege de disco een korte pauze van 5 minuten te doen waarin alle kinderen een pakje drinken krijgen.

Cadeautjes en taart

We adviseren om de cadeautjes en taart voor of na het disco feestje te plannen. Zo kan je optimaal genieten van onze dienstverlening. Houd er rekening mee dat we ongeveer 40 minuten van te voren aanwezig zijn om de spullen klaar te zetten en dat we naderhand ook ca. 15 minuten bezig zijn met het opruimen van de apparatuur.

PretStart

Dansen met toffe DJ en leuke spelletjes
249 45 minuten - te verlengen
 • Goede Kinder-DJ
 • Een paar spelletjes / dansjes / entertainment
 • Voor kinderen van 7-11 jaar
 • Geen coins/extra's
 • Max. 15 kinderen
 • Incl. reiskosten (excl. overvaren indien nodig) & Incl. btw
 • Verlengen: 75 euro per half uur
 • Alleen te boeken via Platform, geen contact vooraf met DJ
 • Incl. licht en geluid apparatuur
 • Geen uitnodigingen
 • Iedereen doet mee garantie
 • Blij feest garantie
 • Tot een maand van te voren kosteloos te verplaatsen naar een andere datum

Nonstop-Dans

Gegarandeerd het dak eraf!
349 1 uur - te verlengen
 • Zeer ervaren Kinder-DJ
 • Veel spelletjes / dansjes / entertainment
 • Voor kinderen van 7-11 jaar
 • 2 Coins voor extra's
 • Max. 30 kinderen
 • Incl. reiskosten (excl. overvaren indien nodig) & Incl. btw
 • Verlengen: 75 euro per half uur
 • Boekbaar via platform of mail, vooraf contact mogelijk
 • Incl. licht en geluid apparatuur
 • Gratis uitnodigingskaarten
 • Iedereen doet mee Garantie
 • Blij feest garantie
 • Tot een week van te voren kosteloos te verplaatsen naar een andere datum
Populair

AllerBeste

Allergrootste Kinderfeestje Ooit!
725 2 uur
 • Onze Allerbeste Kinder-DJ's
 • Constant spelletjes / entertainment
 • Voor kinderen van 7-11 jaar
 • 5 Coins voor extra's
 • Max. 45 kinderen
 • Incl. reiskosten (excl. overvaren indien nodig) & Incl. btw
 • Verlengen: 217,50 euro per uur
 • Boekbaar via platform of mail, vooraf contact mogelijk
 • Incl. licht en geluid apparatuur
 • Gratis uitnodigingskaarten
 • Iedereen doet mee garantie
 • Blij feest garantie
 • Tot een week van te voren kosteloos te verplaatsen naar een andere datum

Kennismaken?

Misschien zit je na alle informatie nog vol met vragen. In dat geval vind ik het heel leuk om kennis met je te maken en al je vragen te beantwoorden.

Whatsapp
Stel me al je vragen via Whatsapp.

of

Kennismakingsgesprek
Kies een datum en tijd zodat we kunnen (video)bellen. Zie je geen kalender? Ga naar m’n Calendly Planner.

× Liever even whatsappen?