Kinderdisco

Tienerdisco Kinderfeestje / Groep 8 feest (11-13 jaar)

Elk jaar geven wij duizenden groep 8’ers het leukste afscheidsfeest/verjaardagsfeest ooit: een disco met de hele klas waar alle kinderen dansen en heel veel plezier hebben

Pretwin's Tienerdisco / Groep 8 feest

Klassenfeest groep 8 - Groep 8 feest

Tijdens het klassenfeest van groep 8 of je te gekke tienerdisco organiseren we niet alleen de tofste battles en spelletjes, maar wordt ook de leukste muziek gedraaid. De DJ is op de hoogte van de trends onder kinderen, niet alleen uit de top 40, maar natuurlijk ook van Youtube. Luisteren de groep 8’ers graag naar Snollebollekes? De nieuwste hit van Lil Kleine? Of toch die nieuwe plaat van Martin Garrix? Onze Kinder-DJ houdt rekening met de wensen van iedereen. Laat hem van tevoren weten wat voor muziek jullie graag willen horen en hij stelt de playlist samen die het klassenfeest van groep 8 onvergetelijk maken.

Het leukste groep 8 feest ooit?

 • Pretwin zorgt ervoor dat er een professionele DJ langskomt met echte disco apparatuur: speakers, verlichting & natuurlijk een draaitafel
 • De DJ laat de groep 8’ers en al je vriendjes en vriendinnetjes leuke spelletjes en (dance) battles spelen zodat niemand stil staat. 
 • Alle kinderen krijgen een leuk aandenken aan het allerleukste groep 8 eindfeest of tienerdisco feest. Zo blijft iedereen het afscheid van groep 8 nog lang herinneren en zal niemand je tienerdisco feest ooit nog vergeten.

Tienerdisco / Groep 8 Disco: Snel & Fijn geregeld met Pretwin

Groep 8 disco met entertainment

Het entertainen van kinderen stroomt door ons bloed. De DJ van Pretwin geniet van enthousiaste kinderen en deze wisselwerking tussen dj en kinderen blijkt een succesvolle. Onze DJ staat niet stil maar danst mee, kent alle trends op het gebied van muziek en organiseert leuke spelletjes en battles tijdens de disco. Door de spelletjes tijdens het groep 8 eindfeest of je tienerdisco feest worden alle kinderen bij het feest betrokken en ontstaat er een leuke sfeer die hoort bij een echt feest.

Battles voor je groep 8 disco

Tussen de muziek door worden ook de leukste spellen gespeeld. Er wordt rekening gehouden met de allerlaatste trends. 

Tienerdisco Kinderfeestje: Alles geregeld

Wij nemen alle benodigde apparatuur mee: speakers, discolampen, etc. In no-time bouwen wij een willekeurige ruimte om tot heuse minidisco!
Daarnaast kunnen we ook gave extra’s regelen: bellenblaasmachine, popcornmachine, suikerspin, springkussen… je kan het zo gek niet bedenken of wij regelen het voor je!

Mijn team van Dj's

Ik ben DJ Blijwin

Al jaren reis ik het hele land door om groep 8’ers de leukste disco ooit te geven. Daarnaast coach ik mijn team van DJ’s. Boek je een groep 8 disco van Pretwin dan kom ik of één van mijn collega dj’s om de boel flink op zijn kop te zetten.

Mijn team van DJ's

Mijn team bestaat uit gedreven entertainers. We vinden het allemaal super-tof om pre-pubers te laten dansen en weten op welke muziek we dat moeten doen. Ik ken al mijn Dj’s persoonlijk en spreek ze regelmatig. Sommigen coach ik 1 op 1, anderen zijn zo ervaren dat ze geen coaching meer nodig hebben.

Waarom een Tienerdisco Groep 8 Kinderfeestje met Pretwin?

HET ALLERBESTE FEESTJE OOIT​

Onze groep 8 feesten zijn bedacht door Kinder-DJ Blijwin en bedoelt om kinderen een geweldig kinderfeest te geven met heel veel energie die ze nooit zullen vergeten.

Alles-In-1

We nemen alles mee (discolampen, speakers) en we vragen alleen om een stopcontact. Dat is namelijk het enige dat we nodig hebben om een geweldige kinderdisco te bouwen. Daarnaast mag je kind zoveel kindjes uitnodigen als gewenst zonder extra kosten (geldt niet voor pakket 'cool', daar geldt een limiet van 30 kinderen).

Overal

We leveren groep 8 disco's door heel Nederland & Belgie.

De volgende garanties zijn alleen geldig voor de pakketten ‘Awesome’ en ‘Epic’

Iedereen doet mee garantie

In tegenstelling tot typische, saaiere discofeestjes, belooft Pretwin een feest waar kinderen voortdurend betrokken zijn, spelletjes spelen en deelnemen aan activiteiten waar ze blij van worden. Jouw groep 8 zal zich geen moment vervelen.

Blij Feest Garantie

Onze toewijding aan blije kinderen is zo groot dat we beloven dat er altijd een toffe entertainer zal staan; ongeacht ziekte of andere tegenslagen. Daarnaast beloven we dat je kind, vriendjes en vriendinnetjes een geweldige tijd hebben. Was je kind niet blij met het feest? Dan prikken we een moment waarop onze beste DJ (Blijwin®) komt om het goed te maken: kosteloos.

Mijn DJ's & ik werken vanuit deze kernwaarden

Voel je vrij

De Kinder-DJ creëert een positieve vibe waardoor kinderen het zelfvertrouwen hebben om mee te dansen hoe ze willen

Dans met mij

Dansend en actief staat de DJ voor de groep waardoor de kinderen de authenticiteit voelen: De DJ vindt de show zelf ook écht leuk

Samen blij

De DJ creëert een positieve, blije en ongedwongen sfeer waardoor iedereen blij kan zijn op zijn eigen manier

Iedereen erbij

Iedereen kan meedoen ongeacht beperking of het gevoel te hebben anders te zijn

Extra's bij je groep 8 feest

Bij al onze pakketten zitten coins inbegrepen waarmee je de disco uit kunt breiden. Let op: niet alle extra’s zijn altijd beschikbaar.

Bij pakket ‘Diskoe’ garanderen we de mogelijkheid om de photobooth bij te boeken.

Nadat je de disco geboekt en betaald hebt krijg je de mogelijkheid om extra’s te selecteren. Doe dit altijd zo snel mogelijk.

Hoe eerder je boekt en alles vastlegt hoe groter de kans dat alles beschikbaar is.

Eten/Drinken

We hebben de volgende snack machines: – Popcorn (zoet of zout of zoet en zout): 3 coins
– Suikerspin: 3 coins
Voor het gebruik legt de DJ uit hoe de machine werkt: het bedienen, bereiden en uitdelen doe je namelijk zelf (of daar heb je zelf iemand voor geregeld).

Extra porties
Heb je niet genoeg aan de 100 porties? Per 100 porties rekenen we een extra coin.

Special effects

We hebben de volgende special effects:
– Blacklight: kleine ruimte 1 coin, grote ruimte 3 coins
– Rookbellen: 2 coins
– Laser: 1 coin
– Rookmachine: 1 coin
– Bellenblaasmachine: 1 coin
– Grote confetti shot: 1 coin

Photobooth

Photobooth zonder printer: 2 coins
Photobooth + Printer + 30 prints: 4 coins
Photobooth + Printer + 100 prints: 5 coins
Photobooth + Printer + onbeperkt prints*: 8 coins

*Gedurende het arrangement

Onze groep 8 disco's worden met 5 sterren beoordeeld. Standaard.

Sjors 1
Sjors 1
2022-10-30
Ik heb m'n 5 jarige dochter nog nooit zo los zien gaan! Wat een top feest!
Annemiek de Meulmeester
Annemiek de Meulmeester
2022-07-01
Blijwin is echt geweldig. Hij krijgt elke groep weer mee. Soms gaat het als vanzelf en soms niet. Onze groep moest over een drempeltje heen. Maar het was geweldig. Respect voor deze DJ! Absoluut niet alleen maar een plaatjesdraaier. Twijfel niet, je feest is echt af met Blijwin, je zit hier aan het juiste adres.
Elina Van Benthem
Elina Van Benthem
2022-06-20
Een geweldige schuimparty! De DJ wist alle kinderen heel goed mee te krijgen, het was één groot feest!
Jean Paul Haye
Jean Paul Haye
2022-04-28
Ik ben zeer tevreden over het traject, het bespreken, het volledige contact echt SUPER!!! De show was super geweldig. Ieder kind, maar ook bijna iedere ouder zong en danste mee met bijna elk nummer. Dj Blijwin maakte er een ontzettend leuke show van! Na de show was Blijwin nog zeker een half uur bezig met de kinderen die met hem op de foto wilden. Echt waar! Als ik het voor het zeggen heb is Dj Blijwin zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt!!!
Dennis van Geelkerken
Dennis van Geelkerken
2022-02-08
Een zeer professionele kids DJ! Weet precies hoe hij de kinderen in elke leeftijdsgroep moet vermaken. Voor een top discofeest compleet verzorgd, moet je bij Edwin zijn!
Robin en Simone Berendse
Robin en Simone Berendse
2021-07-17
Wat een fantastisch groep 8 feest was het. Blijwin weet hoe een feestje hoort te zijn. Van het begin tot het einde weet hij de kids mee te laten doen met allemaal super leuke spelletjes en dance battles. Super bedankt Edwin je bent een top DJ. Het was een geweldige afsluiting van de basisschool.
F Diks
F Diks
2021-07-12
Edwin, bedankt voor je bijdrage op de afscheidsavond van groep 8 en bij de afsluiting van het jaar. Je hebt er voor gezorgd dat de voetjes van de vloer gingen en er een ontzettend leuke sfeer was. De bellen gevuld met rook waren ook een succes! We hebben veel enthousiaste reacties gehad.

Onze tienerdisco / groep 8 feest tarieven

Voor het Tienerdisco Kinderfeestje bieden we 3 verschillende pakketten aan: Cool, Awesome en Epic.

Alle hieronder genoemde tarieven zijn inclusief btw en reiskosten (binnen Nederland). De enige kosten die hier nog bij kunnen komen zijn, indien van toepassing: overvaar- & parkeerkosten.

Woon je niet op een eiland of in het centrum van de stad dan kan je er waarschijnlijk van uitgaan dat hier niets meer bij komt.

Extra’s bij je groep 8 feest

Pretwin biedt gave extra’s voor je kinderdisco. Bijvoorbeeld een photobooth, popcornmachine en nog veel meer! Bij alle pakketten zijn ‘ExCoins’ inbegrepen. Hiermee kan je je eigen pakket samenstellen. Alle beschikbare extra’s bekijk je hier.

Groep 8 feest: 2 uur is fantastisch!

We krijgen heel vaak aanvragen van ouders voor disco’s van langer dan 2 uur. Wij ontraden dat ten zeerste. Onze disco is een combinatie van disco, entertainment en spelletjes, op deze leeftijd is 2 uur dan echt fantastisch. We adviseren daarnaast om halverwege de disco een korte pauze van 5 minuten te doen waarin alle kinderen een pakje drinken krijgen.

Cadeautjes en taart

We adviseren om de cadeautjes en taart voor of na het disco feestje te plannen. Zo kan je optimaal genieten van onze dienstverlening. Houd er rekening mee dat we ongeveer 40 minuten van te voren aanwezig zijn om de spullen klaar te zetten en dat we naderhand ook ca. 15 minuten bezig zijn met het opruimen van de apparatuur.

Cool

Super tof groep 8 feest
327 1,5 uur
 • Ervaren DJ
 • Af & Toe entertainment
 • 1,5 uur disco
 • Voor kinderen van 11-13 jaar
 • Geen extra's
 • Max. 30 kind. | 4 Volwassen.
 • Meestal incl. reiskosten (excl. overvaren indien nodig) & Altijd incl. btw
 • Verlengen: 200 euro per uur
 • Incl licht en geluid apparatuur
 • Iedereen doet mee garantie
 • Blij feest garantie
 • Tot een maand van te voren kosteloos te verplaatsen naar een andere datum

Awesome

Geniaal groep 8 feest
511 2,5 uur
 • Zeer ervaren DJ
 • Veel entertainment
 • Ca. 2 uur disco
 • Voor kinderen van 11-13 jaar
 • 4 Coins voor extra's
 • Geen limiet op aantal kinderen
 • Meestal incl. reiskosten (excl. overvaren indien nodig) & Altijd incl. btw
 • Verlengen: 225 euro per uur
 • Incl. licht en geluid apparatuur
 • Iedereen doet mee garantie
 • Blij feest garantie
 • Tot een week van te voren kosteloos te verplaatsen naar een andere datum
Populair

Groep 8 met Blijwin

Onze allerbeste DJ op jouw groep 8 feest
555 2 uur
 • Gegarandeerd DJ Blijwin®
 • Constant entertainment
 • 1.5 - 2 uur disco
 • Voor kinderen van 11-13 jaar
 • 3 Coins voor extra's
 • Geen limiet op aantal kinderen
 • Meestal incl. reiskosten (excl. overvaren indien nodig) & Altijd incl. btw
 • Alleen ma t/m donderdag
 • Toeslag andere dagen: €555
 • Incl. licht en geluid apparatuur
 • Iedereen doet mee garantie
 • Blij feest garantie
 • Tot een week van te voren kosteloos te verplaatsen naar een andere datum
Allerbeste

Epic

Legendarisch groep 8 feest
979 3 uur
 • Onze allerbeste dj's
 • Heel veel entertainment
 • ca. 2.5 uur disco
 • Voor kinderen van 11-13 jaar
 • 10 Coins voor extra's
 • Geen limiet op aantal kinderen
 • Meestal incl. reiskosten (excl. overvaren indien nodig) & Altijd incl. btw
 • Verlengen: 225 euro per uur
 • Incl. licht en geluid apparatuur
 • Iedereen doet mee garantie
 • Blij feest garantie
 • Tot een week van te voren kosteloos te verplaatsen naar een andere datum

Kennismaken?

Misschien zit je na alle informatie nog vol met vragen. In dat geval vind ik het heel leuk om kennis met je te maken en al je vragen te beantwoorden.

Whatsapp
Stel me al je vragen via Whatsapp.

of

Kennismakingsgesprek
Kies een datum en tijd zodat we kunnen (video)bellen. Zie je geen kalender? Ga naar m’n Calendly Planner.

× Liever even whatsappen?