Ballonnenclown boeken

Wij regelen de beste Ballonnenclown voor je kinderfeestje of ander evenement! Al onze Ballonnenclowns zijn ervaren kinder entertainers die er alles aan doen om alle kinderen blij te maken en een fantastische ballon te geven.

Ballonnenclown boeken voor elk (kinder)feestje

De ballonnenclown is een vrolijke en leuke toevoeging op elk (kinder)feestje of evenement. In een handomdraai maakt de ballonnenclown van eenvoudige ballonnen de mooiste ballonfiguren. En naast het maken van ballonfiguren wordt de groep kinderen tussendoor ook geëntertaind met allerlei leuke grapjes en spannende goocheltrucs. Zeker weten: de ballonnenclown is een groot succes op elk kinderfeestje.
Ben je op zoek naar lekker luchtig vermaak op jouw (kinder)feest of evenement en wil je graag een ballonnenclown huren? Wij van Pretwin staan voor je klaar.

De mooiste ballonfiguren

Onze ballonnenclown maakt voor alle kinderen in een handomdraai een mooi ballonfiguur naar wens. Wil je een hondje? Een zwaard? Of misschien toch een dinosaurus of zelfs een prinses? Dat regelt onze ballonnenclown! Met onze ballonnenclown is pret gegarandeerd! Deze kleurrijke, vrolijke verschijning is dus veel meer dan alleen een artiest die ballonnen plooit (knap hoor, zonder ze te laten knappen!), het is een echte kunstenaar. Hij maakt de meest unieke kunstwerkjes van de ballonnen. Van felgeel tot knalroze en gifgroen: de ballonnenclown heeft het allemaal!

Heb je een feest of evenement in een bepaald thema? Geef dit zeker aan ons door, want ook onze creaties kunnen gethematiseerd worden. Denk bijvoorbeeld aan thema’s als Halloween, Sinterklaas of een piratenfeest. Misschien kan de ballonnenclown zelfs een papegaai voor op de schouder kan maken…

Ballonnenclown boeken? Schakel Pretwin in!

We zijn in te huren voor feestjes, evenementen, bruiloften en communiefeesten. We vermaken kinderen (en ook volwassenen) met onze kleurige ballonnen. Wil je fantastische ballonnen? Kies dan voor de ballonnenclown van Pretwin. Het is onze missie om kinderen blij te maken.
Met onze ballonnenclown op jouw kinderfeestje, bedrijfsfeest, evenement of communie wordt het gegarandeerd een feestje om nooit te vergeten. Want of je nou jong of oud bent, tegen de magie van een ballonnenclown is niemand bestand.

Hondjes

Iedereen een ballondier
125,25 1 uur, max. 12 kinderen
  • Professionele ballonartiest
  • Iedereen een eenvoudige creatie

Bloemetjes

Gave creaties voor iedereen
175,45 1.5 uur, max. 12 kinderen
  • Professionele ballonartiest
  • Iedereen een mooie ballon creatie
  • Extra grote creatie voor de jarige
Populair

Kleurexplosie

Legendarische ballondieren
245,15 2 uur, max. 16 kinderen
  • Professionele ballonartiest
  • Legendarische ballon creaties
  • Alle kinderen krijgen een creatie
  • Extra grote creatie voor de jarige
  • Cadeau voor de jarige
VIP