Ballonnenclown boeken

Wij regelen de beste Ballonnenclown voor je kinderfeestje of ander evenement! Al onze Ballonnenclowns zijn ervaren kinder entertainers die er alles aan doen om alle kinderen blij te maken en een fantastische ballon te geven.

Ballonnenclown huren? Ga niet zelf zoeken!

Zet Pretwin voor je aan het werk. In ons bestand zitten meer dan 50 ballonnenclowns & ballonartiesten verspreid over heel Nederland. Vul ons beschikbaarheidsformulier in en je weet binnen 24 uur (vaak zelfs sneller) of we een ballonartiest beschikbaar hebben.

Daarnaast biedt Pretwin de volgende voordelen

 • We werken met totaalprijzen. Geen verborgen kosten. In onze prijzen zitten reiskosten, materiaal, uurloon en btw allemaal inbegrepen. Er komt niets meer bij.
 • We laten alleen professionals toe als entertainer. Ervaren professionals met ervaring en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Alle ballonprofessionals zijn door ons gecheckt op kwaliteitsniveau.
 • Je hoeft niet zelf op zoek te gaan. Je vult bij ons 1 keer het formulier in en wij gaan op zoek naar de ballonartiest die het beste bij jouw kinderfeestje past
 • Backup bij ziekte. Niets is vervelender dan een entertainer die niet op komt dagen. Daarom zorgen wij er voor dat er altijd een entertainer voor je klaarstaat als achtervang.
Sjors 1
Sjors 1
2022-10-30
Ik heb m'n 5 jarige dochter nog nooit zo los zien gaan! Wat een top feest!
Annemiek de Meulmeester
Annemiek de Meulmeester
2022-07-01
Blijwin is echt geweldig. Hij krijgt elke groep weer mee. Soms gaat het als vanzelf en soms niet. Onze groep moest over een drempeltje heen. Maar het was geweldig. Respect voor deze DJ! Absoluut niet alleen maar een plaatjesdraaier. Twijfel niet, je feest is echt af met Blijwin, je zit hier aan het juiste adres.
Elina Van Benthem
Elina Van Benthem
2022-06-20
Een geweldige schuimparty! De DJ wist alle kinderen heel goed mee te krijgen, het was één groot feest!
Jean Paul Haye
Jean Paul Haye
2022-04-28
Ik ben zeer tevreden over het traject, het bespreken, het volledige contact echt SUPER!!! De show was super geweldig. Ieder kind, maar ook bijna iedere ouder zong en danste mee met bijna elk nummer. Dj Blijwin maakte er een ontzettend leuke show van! Na de show was Blijwin nog zeker een half uur bezig met de kinderen die met hem op de foto wilden. Echt waar! Als ik het voor het zeggen heb is Dj Blijwin zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt!!!
Dennis van Geelkerken
Dennis van Geelkerken
2022-02-08
Een zeer professionele kids DJ! Weet precies hoe hij de kinderen in elke leeftijdsgroep moet vermaken. Voor een top discofeest compleet verzorgd, moet je bij Edwin zijn!
Robin en Simone Berendse
Robin en Simone Berendse
2021-07-17
Wat een fantastisch groep 8 feest was het. Blijwin weet hoe een feestje hoort te zijn. Van het begin tot het einde weet hij de kids mee te laten doen met allemaal super leuke spelletjes en dance battles. Super bedankt Edwin je bent een top DJ. Het was een geweldige afsluiting van de basisschool.
F Diks
F Diks
2021-07-12
Edwin, bedankt voor je bijdrage op de afscheidsavond van groep 8 en bij de afsluiting van het jaar. Je hebt er voor gezorgd dat de voetjes van de vloer gingen en er een ontzettend leuke sfeer was. De bellen gevuld met rook waren ook een succes! We hebben veel enthousiaste reacties gehad.

Ons ballonnen aanbod

Wij werken met standaard pakketten. Na jarenlange ervaring in de entertainment en kinderfeestjes wereld weten we wat er veelgevraagd wordt. Heb je afwijkende eisen aan het pakket? Stuur een mailtje naar team@pretwin.nl

PretStudent

Een hele berg ballondieren
95 1 uur
 • Student die eenvoudige ballondieren maakt
 • Max. 30 eenvoudige ballonfiguren per uur
 • Te verlengen voor 85 euro per uur

PretPro

Hele leuke balloncreaties
190 1 uur
 • Professionele Ballonartiest
 • Max. 15-20 mooie ballonfiguren
 • Te verlengen voor 135 euro per uur

AllerBeste

Legendarische kunstwerken
300 1 uur
 • Beste ballonartiesten van Nederland
 • Ca. 10 exclusieve ballon creaties -meer kan ook, eenvoudigere creaties
 • Adembenemende kwaliteit
 • Ook leverbaar: 2 uur (450,-)
× Liever even whatsappen?