Kinder-DJ huren

Wij regelen de beste Kinder-DJ voor je kinderfeestje of ander evenement! Onze Kinder-dJ’s laten alle kinderen dansen door een combinatie van disco, entertainment en spelletjes!

Losgaan met de Kinder-DJ!

Onze kinder-dj’s zijn echte professionals. Ze kennen alle muziek die momenteel hip is bij kinderen en combineren dat met leuke spelletjes.

Of het nu gaat om de nieuwste hype op TikTok, het nieuwste liedje van Kinderen voor Kinderen of de nieuwe hit van Antoon en Flemming? Onze kinder-dj’s zijn op de hoogte en draaien het voor de kinderen.

We gaan niet alleen dansen maar doen ook leuke disco spelletjes en kunnen prijsjes winnen!

 

De Kinder-DJ neemt alles mee

Lekker dansen dat gaat natuurlijk niet zonder speakers en discolampen. Daarom is het goed dat je onze professionele kinder-dj boekt: hij neemt alles mee. In ieder geval het volgende:

  • Speakers
  • Discolampen
  • Draaitafel

Als jij zorgt voor een stopcontact en een vrije ruimte dan doet de kinder-dj de rest. Hij neemt alles mee, sjouwt alles naar binnen, sluit alles aan én bedient de apparatuur.

Ervaren kinder-dj inhuren?
Powered by Blijwin

Wil je een ervaren kinder-DJ inhuren? Dan ben je bij Pretwin aan het goede adres. Wij regelen een ervaren, kindvriendelijke en bovenal feestelijke dj voor je. Alle DJ’s van Pretwin zijn opgeleid door Kinder-DJ Blijwin: de bekendste kinder-DJ van Nederland!

Snel geregeld

Boeken via Pretwin is heel snel en digitaal regelen. Je geeft aan op welke datum en tijdstip je een Kinder-DJ wil boeken en wij gaan direct voor je aan de slag. Meestal heb je binnen 30 minuten antwoord over onze beschikbaarheid.

Met 5 sterren bekroond op Google Maps!

Sjors 1
Sjors 1
2022-10-30
Ik heb m'n 5 jarige dochter nog nooit zo los zien gaan! Wat een top feest!
Annemiek de Meulmeester
Annemiek de Meulmeester
2022-07-01
Blijwin is echt geweldig. Hij krijgt elke groep weer mee. Soms gaat het als vanzelf en soms niet. Onze groep moest over een drempeltje heen. Maar het was geweldig. Respect voor deze DJ! Absoluut niet alleen maar een plaatjesdraaier. Twijfel niet, je feest is echt af met Blijwin, je zit hier aan het juiste adres.
Elina Van Benthem
Elina Van Benthem
2022-06-20
Een geweldige schuimparty! De DJ wist alle kinderen heel goed mee te krijgen, het was één groot feest!
Jean Paul Haye
Jean Paul Haye
2022-04-28
Ik ben zeer tevreden over het traject, het bespreken, het volledige contact echt SUPER!!! De show was super geweldig. Ieder kind, maar ook bijna iedere ouder zong en danste mee met bijna elk nummer. Dj Blijwin maakte er een ontzettend leuke show van! Na de show was Blijwin nog zeker een half uur bezig met de kinderen die met hem op de foto wilden. Echt waar! Als ik het voor het zeggen heb is Dj Blijwin zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt!!!
Dennis van Geelkerken
Dennis van Geelkerken
2022-02-08
Een zeer professionele kids DJ! Weet precies hoe hij de kinderen in elke leeftijdsgroep moet vermaken. Voor een top discofeest compleet verzorgd, moet je bij Edwin zijn!
Robin en Simone Berendse
Robin en Simone Berendse
2021-07-17
Wat een fantastisch groep 8 feest was het. Blijwin weet hoe een feestje hoort te zijn. Van het begin tot het einde weet hij de kids mee te laten doen met allemaal super leuke spelletjes en dance battles. Super bedankt Edwin je bent een top DJ. Het was een geweldige afsluiting van de basisschool.
F Diks
F Diks
2021-07-12
Edwin, bedankt voor je bijdrage op de afscheidsavond van groep 8 en bij de afsluiting van het jaar. Je hebt er voor gezorgd dat de voetjes van de vloer gingen en er een ontzettend leuke sfeer was. De bellen gevuld met rook waren ook een succes! We hebben veel enthousiaste reacties gehad.

Kinder-DJ: altijd een succes

Kinderen vinden het geweldig om te dansen. en ouders vinden het fantastisch om hun kind te zien dansen. Onze kinder-dj’s zijn daarmee graag geziene gasten op feesten en evenementen: de kinderen staan in no-time op de dansvloer te swingen.

Wij brengen sfeer en creeeren een veilige dansvloer. We komen dus niet zomaar even plaatjes draaien. Daarom duren onze pakketten maximaal 1.5 uur: de spanningsboog van de kinderen is simpelweg niet langer.

Langer feestje? De kinder-dj geeft een show van anderhalf uur. Maar dat kan je natuurlijk vooraf laten gaan door cadeautjes uitpakken en taart eten zodat het feestje wel langer duurt.

Extra's bij je kinderdisco

Bij je kinderdisco kan je kiezen uit diverse extra’s. Bij elk pakket zitten coins inbegrepen, hiermee kies je op een later moment zelf je extra’s. Let op: niet op elke datum zijn alle extra’s beschikbaar. Hoe eerder je boekt, hoe meer extra’s er beschikbaar zijn.

 

Het kiezen van de extra’s doe je nadat je de boeking voltooid hebt.

Eten en drinken

We hebben de volgende snack machines:
– Popcorn (zoet of zout of zoet en zout): 3 coins
– Suikerspin: 3 coins
 

Voor het gebruik legt de DJ uit hoe de machine werkt: het bedienen, bereiden en uitdelen doe je namelijk zelf (of daar heb je zelf iemand voor geregeld).

Extra porties

Heb je niet genoeg aan de 100 porties? Per 100 porties rekenen we een extra coin.

 

Special effects

We hebben de volgende special effects:

– Blacklight: kleine ruimte 1 coin, grote ruimte 3 coins

– Rookbellen: 2 coins

– Laser: 1 coin

– Rookmachine: 1 coin

– Bellenblaasmachine: 1 coin

– Grote confetti shot: 1 coin

 

Photobooth

Photobooth zonder printer: 2 coins

Photobooth + Printer + 30 prints: 4 coins

Photobooth + Printer + 100 prints: 5 coins

Photobooth + Printer + onbeperkt prints*: 8 coins

*Gedurende het arrangement

× Liever even whatsappen?