Ballonvouwer huren

Wij regelen de beste ballonvouwers voor je kinderfeestje of ander evenement! Al onze ballonvouwers zijn ervaren kinder entertainers die er alles aan doen om alle kinderen blij te maken en een fantastische ballon te geven.

Ballonnenvouwer huren voor elk (kinder)feestje

De ballonnenvouwer is een vrolijke en leuke toevoeging op elk (kinder)feestje of evenement. In een handomdraai maakt de ballonnenvouwer van eenvoudige ballonnen de mooiste ballonfiguren. En naast het maken van ballonfiguren wordt de groep kinderen tussendoor ook geëntertaind met allerlei leuke grapjes en spannende goocheltrucs. Zeker weten: de ballonnenvouwer is een groot succes op elk kinderfeestje.
Ben je op zoek naar lekker luchtig vermaak op jouw (kinder)feest of evenement en wil je graag een ballonnenvouwer huren? Wij van Pretwin staan voor je klaar.

De mooiste ballonfiguren

Onze ballonnenartiest maakt voor alle kinderen in een handomdraai een mooi ballonfiguur naar wens. Wil je een hondje? Een zwaard? Of misschien toch een dinosaurus of zelfs een prinses? Dat regelt onze ballonnenartiest! Met onze ballonnenartiest is pret gegarandeerd! Deze kleurrijke, vrolijke verschijning is dus veel meer dan alleen een artiest die ballonnen plooit (knap hoor, zonder ze te laten knappen!), het is een echte kunstenaar. Hij maakt de meest unieke kunstwerkjes van de ballonnen. Van felgeel tot knalroze en gifgroen: de ballonnenartiest heeft het allemaal!


Heb je een feest of evenement in een bepaald thema? Geef dit zeker aan ons door, want ook onze creaties kunnen gethematiseerd worden. Denk bijvoorbeeld aan thema’s als Halloween, Sinterklaas of een piratenfeest. Misschien kan de ballonnenvouwer zelfs een papegaai voor op de schouder kan maken…

Ballonnenartiest huren? Schakel Pretwin in!

We zijn in te huren voor feestjes, evenementen, bruiloften en communiefeesten. We vermaken kinderen (en ook volwassenen) met onze kleurige ballonnen. Wil je fantastische ballonnen? Kies dan voor de ballonnenartiest van Pretwin. Het is onze missie om kinderen blij te maken.
Met onze ballonnenartiest op jouw kinderfeestje, bedrijfsfeest, evenement of communie wordt het gegarandeerd een feestje om nooit te vergeten. Want of je nou jong of oud bent, tegen de magie van een ballonnenartiest is niemand bestand.

PretStudent

Een hele berg ballondieren
95 1 uur
  • Student die eenvoudige ballondieren maakt
  • Max. 30 eenvoudige ballonfiguren
  • Te verlengen voor 85 euro per uur

PretPro

Een hele berg ballondieren
190 1 uur
  • Professionele ballonartiest
  • ca. 20-30 mooie ballonfiguren
  • Te verlengen voor 135 euro per uur
Popular

AllerBeste

Legendarische kunstwerken
300 1 uur
  • Beste ballonartiesten van Nederland
  • Ca. 15-25 exclusieve ballon creaties
  • Adembenemende kwaliteit
× Liever even whatsappen?