Welkom bij Pretwin Kinderfeestjes, dé specialist in het organiseren van onvergetelijke kinderdisco’s, schuimpartijen en meer! Bij ons draait alles om het creëren van een feestelijke sfeer waarin kinderen zich volledig kunnen uitleven. Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, schoolfeest of een andere speciale gelegenheid, wij staan garant voor urenlang plezier en entertainment. Ben je op zoek naar het perfecte kinderfeestje? Zoek niet verder, want bij Pretwin ben je aan het juiste adres!

Kinderfeestjes op maat

Kinderdisco

Onze kinderdisco’s zijn dé hit op elk feestje! Met swingende muziek, leuke spelletjes en een ervaren DJ zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring voor kinderen van 7-11 jaar. Laat de dansvloer maar volstromen en geniet van de vrolijke energie die onze disco’s met zich meebrengen.

Schuimparty

Duik in het schuim en laat je helemaal gaan tijdens onze schuimparty’s! Een unieke ervaring waarbij dansen en plezier maken hand in hand gaan. Onze professionele entertainers zorgen voor een veilige en opwindende omgeving waarin kinderen zich volledig kunnen laten gaan.

Schminker

Onze schminkers schminken je op elke manier die je wil!

Ballonnenclown

Vraag om een toffe ballon aan onze ballonnenclown

Waarom kiezen voor Pretwin?

Tarieven en boekingen

Wil je ook een spetterend kinderfeestje organiseren? Bekijk dan snel onze tarieven en beschikbaarheid op onze website. Wacht niet langer en maak van jouw kinderfeestje een onvergetelijke gebeurtenis met Pretwin Kinderfeestjes!

Heb je nog vragen of speciale verzoeken? Neem dan gerust contact met ons op via mail of WhatsApp. Wij helpen je graag verder!

Check beschikbaarheid

Volg ons ook op social media voor de laatste updates en inspirerende ideeën voor jouw feest!

× Liever even whatsappen?