Kinderdisco (6)

Categorie: Kinderdisco
Onze DJs hebben een flexibele opstelling. De exacte afmetingen verschillen per DJ en geven wij sowieso liever niet van te voren door. De DJ wil namelijk graag ter plekke bekijken waar hij zijn gear het beste op kan bouwen.
Categorie: Kinderdisco

De DJ werkt met een groot aantal vaste nummers waardoor het entertainment perfect afgestemd kan worden op de doelgroep en de muziek. Het is mogelijk om een aantal (1-5) liedjes van te voren door te geven. Volledige playlists aandragen is niet mogelijk.

Categorie: Kinderdisco

Wij merken dat groep 8 een net iets ander type DJ nodig heeft dan de overige groepen. Daarom werken we met verschillende DJ’s. Sommige DJ’s doen zowel tienerdisco als kinderdisco, anderen alleen kinderdisco of tienerdisco.

Alle DJ’s zullen altijd een zo goed mogelijk programma neerzetten dat zo goed mogelijk aansluit op de gedragsleeftijd van de kinderen. Door aan de voorkant het juiste type disco te kiezen vergroot je de kans op groot succes.

Categorie: Kinderdisco

Standaard neemt de DJ een draaitafel, speakers en discolampen mee. Alle pakketten zijn uit te breiden met diverse extra’s.

Categorie: Kinderdisco

De spelletjes, battles, challenges, etc. worden afgestemd op de gedragsleeftijd van de kinderen. Daarnaast hebben al onze DJ’s daar ook hun eigen voorkeuren in. Het is daarom niet mogelijk om van te voren door te geven welke spellen precies gespeeld gaan worden. Laat je verrassen.

Categorie: Kinderdisco

Bij Pretwin boek je een toffe kinderdisco en geen specifieke DJ. Omwille van de planning is het altijd mogelijk dat er een andere DJ komt dan van te voren ingepland. Mocht je specifieke vragen hebben dan kan je daarom het beste contact opnemen met team@admin

Heb je een pakket met specifiek DJ Blijwin® geboekt? Dan komt Blijwin® gegarandeerd.

× Liever even whatsappen?