Fruit bowl: traktatie voor je kinderfeestje

De lente is (bijna) begonnen! Tijd voor vrolijke kleurtjes en dus ook in deze snack. Het is misschien niet de meest voor de hand liggende traktatie, daarom juist erg leuk om het tussen de hapjes neer te zetten op tafel. Pluspuntjes? Het staat gezellig en vrolijk op de tafel, het is gezond, lekker (!!), zeer eenvoudig om te maken en heeft voor de ouders toch wel een zekere mate van nostalgie, toch?! Het enige kleine nadeel is dat de feestgangers even een rustmomentje moeten pakken om het op te eten, maar ach Dat is misschien sowieso wel een goed plan. Dan kan er daarna weer vol energie [gedanst](https://www.blijwin.nl/kinderfeestje/kinderdisco-feestje) worden!


Fruit bowl voor je kinderfeestje
Wat heb je nodig?

  • Diverse soorten fruit
  • Kiwi
  • Perzik
  • Druiven
  • Ananas
  • Meloen
  • Siroop/sap (van de perziken?)
  • Eventueel slagroom
    Kies het fruit uit. Hoe meer soorten, hoe beter! Let er wel op dat je geen diepvriesfruit, banaan, aardbeien of ander zacht fruit neemt. Dat is echt niet zo smakelijk als het even ligt.

En de siroop/sap. Ik had zelf perziken uit blik genomen en daarbij ook meteen deze siroop uit het blik bij de bowl gedaan. Natuurlijk kun je naar eigen idee invullen wat je gebruikt, maar dit kwam mij het beste uit.

Om het nog feestelijker te maken zou je een toefje slagroom op de fruit bowl kunnen doen. Doe je dit niet? Ook geen probleem, feestelijk er uit zien doet het toch wel!

Geniet! Zowel van deze fruit bowl als van de lente

Christel Ahles

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg onze nieuwe blogs in je mailbox

Meer blogs

spelletjes

10 Spelletjes voor je kinderfeestje

De 10 leukste spelletjes voor een kinderfeestje Is jouw zoon of dochter bijna jarig? Dan wordt het de hoogste tijd om een leuk kinderfeestje te

spelletjes

De tips voor een cool TikTok feestje

TikTok is een razend populaire app onder kinderen en tieners. Kort gezegd biedt TikTok de mogelijkheid om jezelf te filmen als je aan het zingen,

Het beste kinderfeestje ooit organiseren?

kom met ons in contact

Beschikbaarheid checken

Vul het formulier in en we komen snel bij je terug. Na het invullen van dit formulier zit je nog nergens aan vast. We checken de beschikbaarheid en koppelen dat zo snel mogelijk aan je terug.