Fruit bowl: traktatie voor je kinderfeestje

De lente is (bijna) begonnen! Tijd voor vrolijke kleurtjes en dus ook in deze snack. Het is misschien niet de meest voor de hand liggende traktatie, daarom juist erg leuk om het tussen de hapjes neer te zetten op tafel. Pluspuntjes? Het staat gezellig en vrolijk op de tafel, het is gezond, lekker (!!), zeer eenvoudig om te maken en heeft voor de ouders toch wel een zekere mate van nostalgie, toch?! Het enige kleine nadeel is dat de feestgangers even een rustmomentje moeten pakken om het op te eten, maar ach Dat is misschien sowieso wel een goed plan. Dan kan er daarna weer vol energie [gedanst](https://www.blijwin.nl/kinderfeestje/kinderdisco-feestje) worden!


Fruit bowl voor je kinderfeestje
Wat heb je nodig?

  • Diverse soorten fruit
  • Kiwi
  • Perzik
  • Druiven
  • Ananas
  • Meloen
  • Siroop/sap (van de perziken?)
  • Eventueel slagroom
    Kies het fruit uit. Hoe meer soorten, hoe beter! Let er wel op dat je geen diepvriesfruit, banaan, aardbeien of ander zacht fruit neemt. Dat is echt niet zo smakelijk als het even ligt.

En de siroop/sap. Ik had zelf perziken uit blik genomen en daarbij ook meteen deze siroop uit het blik bij de bowl gedaan. Natuurlijk kun je naar eigen idee invullen wat je gebruikt, maar dit kwam mij het beste uit.

Om het nog feestelijker te maken zou je een toefje slagroom op de fruit bowl kunnen doen. Doe je dit niet? Ook geen probleem, feestelijk er uit zien doet het toch wel!

Geniet! Zowel van deze fruit bowl als van de lente

Christel Ahles

Meer blogs

Uitnodiging kinderfeestje maken

Het plannen van een kinderfeestje is altijd een spannende en leuke bezigheid. Een van de eerste stappen in dit proces is het maken van de

Eindfeest groep 8

10 tips voor een Awesome groep 8 disco

Jaarlijks verzorg ik meer dan 100 groep 8 disco’s, ik heb dus veel ervaring met het organiseren van zo’n feest voor deze doelgroep. Graag deel

Het beste kinderfeestje ooit organiseren?

kom met ons in contact

× Liever even whatsappen?