Swingende communie kinderdisco

Swingende communie kinderdisco bij jullie thuis Veel ouders zijn er al vroeg druk mee; de voorbereiding van de eerste communie van hun zoon of dochter. De kinderen krijgen vaak vanuit school of de kerk de voorbereiding op deze eerste communie, waarna de officiële dienst, het formele deel van de communie, plaatsvindt. Ouders zijn achter de schermen vaak druk met het regelen van mooie kleren (sommigen zelfs volgens traditie in heuse bruidsjurkachtige japonnen of kostuums!), uitnodigingen voor familie, vrienden en kennissen en natuurlijk een cadeau voor de communicant.


Na de dienst begint het informele deel; het feest thuis (of een afgehuurde locatie) om het kind te feliciteren met zijn eerste communie. Vaak is dit vergelijkbaar met een gezellige kinderverjaardag; er komt visite, de communicant krijgt een cadeau, er is taart en er zijn lekkere hapjes! Met de kinderdisco van DiscoDieren krijgt deze eerste communie een wel heel feestelijk vervolg. Want hoe gezellig is het om samen met je zoon of dochter te dansen? Of nog beter: te swingen en mee te galmen op de hits van George Ezra, Jonas Blue of Kinderen voor Kinderen?! Samen met ooms, tantes en nichtjes en neven de dansvloer op. Zelfs opa en oma herbeleven vroegere tijden, op de hits van nu! Met de kinderdisco van DiscoDieren kan het allemaal.

Muziek en spelletjes in de communie kinderdisco

DiscoDieren levert compleet communie-entertainment voor jouw zoon of dochters eerste communiefeest. Met de kinder-dj, discolampen, microfoon, geluidsboxen en gegarandeerd veel plezier. Met spelletjes tussendoor en prijsjes voor de beste of grappigste danser(es). Bij minder goed weer is het mogelijk om de disco in een tent te houden, een feestelijk gekleurde discotent waar iedereen, zelfs als het druppelt, met de voetjes van de vloer kan gaan. De kinder-dj draait de muziek die jouw kind leuk vindt en zelf uitzoekt, als hij of zij dat wil. En uiteraard zijn verzoekjes ook mogelijk. En ja, schuifelen, slowen of slijpen, als je partner en jij dat graag weer eens doen; ook dat mag! Mits je kind het natuurlijk ook goedkeurt ;). Met de kinderdisco van DiscoDieren is het communiefeest van jouw kind zeker weten een onvergetelijk feest.

Meer informatie over de communie kinderdisco en boeken

Ondanks dat het nog even duurt voordat de eerste communies plaatsvinden, is het aan te raden om vroegtijdig te boeken om gegarandeerd te zijn van de kinderdisco. Neem contact op met DiscoDieren en vraag naar alle mogelijkheden en prijzen. Samen zorgen we voor een fantastisch communiefeest voor jouw kind!

Meer blogs

Uitnodiging kinderfeestje maken

Het plannen van een kinderfeestje is altijd een spannende en leuke bezigheid. Een van de eerste stappen in dit proces is het maken van de

Eindfeest groep 8

10 tips voor een Awesome groep 8 disco

Jaarlijks verzorg ik meer dan 100 groep 8 disco’s, ik heb dus veel ervaring met het organiseren van zo’n feest voor deze doelgroep. Graag deel

Het beste kinderfeestje ooit organiseren?

kom met ons in contact

× Liever even whatsappen?