Waarom je je kinderdisco kinderfeestje vroeg moet boeken

Je kent het wel; maanden voor de verjaardag begint je zoon of dochter al na te denken over het aanstaande [kinderfeestje](/kinderfeestje). Want ja, wat gaan we dit jaar doen? En ze hebben nog gelijk ook, want het organiseren en boeken van een [kinderdisco kinderfeestje](/kinderfeestje/kinderdisco-feestje) kun je namelijk beter op tijd doen! Waarom? Dat vertellen we je graag! Er zijn namelijk drie belangrijke redenen om je kinderfeestje of kinderdisco zo vroeg mogelijk te boeken.


1. De agendas staan steeds voller

Niet alleen volwassenen, maar ook kinderen krijgen een steeds vollere agenda. Van voetbaltraining naar de pianoles en vervolgens weer door naar een gezellig avondje bioscoop met vrienden en vriendinnen. Om van huiswerk en proefwerken nog maar niet te spreken. Door op tijd te gaan plannen, vergroot je de kans dat iedereen aanwezig is op het kinderfeestje. Want die teleurgestelde uitdrukking op het gezicht wanneer de helft van de genodigden niet op komt dagen, die wil niemand zien natuurlijk.

2. Ook de Kinder-DJ heeft het druk

Naast de volle agenda’s van de kinderen, zit ook de agenda van Blijwin steeds vroeger vol. De kinderfeestjes zijn zowel bij ouders als kinderen super-populair, en dat is natuurlijk goed nieuws! Veel terugkerende klanten weten dus ook precies hoe het plannen in zijn werk gaat en zijn er vaak al vroeg bij om het nieuwe partijtje te plannen. Vaak boeken ouders de kinderdisco voor volgend jaar al, terwijl de kinder-dj het laatste nummer nog moet draaien. Wees er dus snel bij!

3. De meest gewilde data zijn snel weg!

De meeste kinderdisco’s vinden plaats op een beperkt aantal dagdelen – veelal de vrijdagavond, zaterdagavond of zondagmiddag. Ook dit zorgt er natuurlijk voor dat de planning van de kinderdisco snel vol is. Heb je een datum in gedachten maar zit de agenda al vol? Plan je kinderfeestje dan bijvoorbeeld op de avond voor een studiedag (een dinsdagavond bijvoorbeeld). De kans is groot dat die datum langer beschikbaar is, en dat de kinderen maar al te graag een kinderpartijtje bezoeken op die doordeweekse dag (een feestje op een doordeweekse dag is ook wel erg stoer natuurlijk). Daarnaast zijn de tarieven voor een doordeweekse dag of avond vaak net wat lager dan het weekend; neem dus snel contact op!

Wil je teleurgestelde gezichten voorkomen, en er dit jaar zeker op tijd bij zijn? Neem dan meteen even contact op!

Bonustip: Wil je een springkussen huren en dan een hele specifieke? Wees er ook op tijd bij!

Meer blogs

Uitnodiging kinderfeestje maken

Het plannen van een kinderfeestje is altijd een spannende en leuke bezigheid. Een van de eerste stappen in dit proces is het maken van de

Eindfeest groep 8

10 tips voor een Awesome groep 8 disco

Jaarlijks verzorg ik meer dan 100 groep 8 disco’s, ik heb dus veel ervaring met het organiseren van zo’n feest voor deze doelgroep. Graag deel

Het beste kinderfeestje ooit organiseren?

kom met ons in contact

× Liever even whatsappen?