Waarom je groep 8 disco eigenlijk niet zonder PhotoBooth kan!

Je kent de PhotoBooths vast wel: zon toffe opstelling waar volwassenen en kinderen met allerlei accessoires verrassend op de foto kunnen. Zo normaal of zo gek als je zelf wilt! De kans is groot dat ook jij weleens in een PhotoBooth bent gedoken en met geweldige fotos naar huis bent gegaan. Dus staat er een groep 8 tienerdisco op de kalender? Dan is het tijd om een PhotoBooth te huren! Een PhotoBooth is namelijk niet alleen leuk voor feesten en bruiloften: het is een geweldige aanvulling voor ieder disco- of kinderfeestje. Waarom? Dat vertellen we je graag.


1. Een creatief aandenken aan een geweldige avond

Niet alleen heeft de PhotoBooth flink wat entertainmentwaarde, het levert je ook nog eens fotos van hoge kwaliteit. En laten we eerlijk zijn. Voor de PhotoBooth trek je makkelijker een gekke bek dan voor een vader met een camera. Dus hoppakee! Tijdens het groep 8 feest voor de PhotoBooth, lekker gek doen! Eindresultaat? Een geweldig, uniek aandenken aan een bijzondere avond.

2. De telefoons? Die mogen thuisblijven.

Kinderen vinden steeds meer redenen om de smartphone toch maar weer overal mee naartoe te mogen nemen. Maar met een PhotoBooth op het feestje, is die telefoon helemaal niet meer nodig. De leukste foto’s worden namelijk gewoon met de PhotoBooth gemaakt, niet met die smartphonecamera. Weg met de afleiding: gewoon een PhotoBooth huren!

3. Een origineel en uniek afscheidsboek

De kiekjes van de schoolfotograaf kunnen natuurlijk nooit op tegen de resultaten van een fotosessie in de groep 8 PhotoBooth. Je ontvangt alle foto’s digitaal, en kunt ze op deze manier makkelijk doorsturen naar ouders en leraren. De foto’s van de PhotoBooth kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt voor een geweldig afscheidsboek aan het einde van het jaar. Dit levert gegarandeerd resultaten op waar de kinderen, ook wanneer ze volwassen zijn, altijd met een glimlach op terug kunnen kijken.

4. Direct de resultaten bekijken

De resultaten van de gemaakte foto’s kunnen direct op de PhotoBooth worden bekeken. Bevalt de foto? Dan kunnen je gasten de foto’s direct naar zichzelf mailen. Maar de foto’s van de PhotoBooth worden niet alleen digitaal aangeleverd; je hebt ook de mogelijkheid om de groep 8 PhotoBooth met printer te huren! Je ontvangt hier 100 prints bij die direct kunnen worden gebruikt om de leukste foto’s geprint mee te geven.

Het huren van een PhotoBooth hoeft niet eens zoveel te kosten. Neem gewoon even contact op om de mogelijkheden te bespreken! Gelijk doorgaan met het organiseren van je groep 8 feest? Lees onze 10 tips voor een awesome groep 8 feest.

Meer blogs

Uitnodiging kinderfeestje maken

Het plannen van een kinderfeestje is altijd een spannende en leuke bezigheid. Een van de eerste stappen in dit proces is het maken van de

Eindfeest groep 8

10 tips voor een Awesome groep 8 disco

Jaarlijks verzorg ik meer dan 100 groep 8 disco’s, ik heb dus veel ervaring met het organiseren van zo’n feest voor deze doelgroep. Graag deel

Het beste kinderfeestje ooit organiseren?

kom met ons in contact

× Liever even whatsappen?