Kinderfeestje tijdens Corona

Team Blijwin werkt het hele jaar hard om zoveel mogelijk kinderen een onvergetelijk kinderfeestje te geven. Dit deden we tijdens de algehele lockdown online. Sinds juni hebben wij onze reguliere feesten hervat met een aantal aanpassingen. We vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn en wat we voor je doen.


Dit artikel is aangepast op 29 mei 2021

Kinderfeestjes kunnen doorgaan

De maatregelen in Nederland zijn verder versoepeld op 28 mei 2021. We hebben het helemaal uitgezocht bij het RIVM en alle kinderdisco feestjes kunnen gelukkig gewoon doorgaan.

Veilig feesten? Blijf je hier aan houden

1. Beperk het aantal volwassenen

Ook de volwassenen hebben weer zin in te feesten (ik zelf ook met leeftijdsgenoten) echter is dit in veel gevallen nog niet toegestaan. Laat de kinderen brengen en halen, het liefst tot de voordeur.

2. Verplaats het feestje als je kind ziek is

Kinderfeestjes van Blijwin kunnen kosteloos verplaatst worden naar een andere datum.
Kinderfeestje Lotte Lollig

We houden afstand

We proberen de anderhalve meter tot volwassenen zoveel mogelijk te respecteren (kinderen en volwassenen hoeven geen afstand te houden). Wil je een nog veiligere situatie? Vraag dan om ons transparante scherm; deze kunnen wij voor de draaitafel zetten zodat we ook geen direct contact maken met de kinderen. Het dragen van mondkapjes is voor ons helaas geen optie omdat we met microfoons werken.

We delen geen stempels uit

Bij Blijwin konden kinderen vroeger altijd stickers winnen. Vorig jaar hebben we dit aangepast en zijn we begonnen met het uitdelen van stempels; met name om het milieu te sparen. Helaas zijn we in verband met de Corona maatregelen hiermee gestopt en delen we weer stickers uit.
Kinderfeestje Disco Confetti

Kosteloos omboeken

Het is in verband met Corona altijd mogelijk om kosteloos om te boeken naar een andere datum. Dit mag zelfs tot op de dag zelf. Voelt iemand zich bij je thuis ziek? Dan hebben we graag dat je de boeking verplaatst. Voor het annuleren van boekingen hebben we geen standaard beleid; we gaan er van uit dat als je een kinderfeestje boekt dat je kind zich daar op verheugt en dat annuleren daarom geen optie is.

Hand sanitizer

Uiteraard reinigen we voor, tijdens en na de show regelmatige onze handen. Dit deden we al voor Corona en doen we nu nog intensiever.

Kinderfeestje tijdens Corona? Ja!

Zoals je leest: het kinderfeestje van je kind kan gewoon doorgaan. Denk er aan dat je niet te veel volwassenen uitnodigt en dan komt alles helemaal goed. Voelt iemand zich niet goed? Dan boeken we je kosteloos om en komen we later alsnog langs!Online Kinderfeestje tijdens Corona

Kinderfeestje voor de voordeur?

Blijwin biedt tijdens Corona speciale Kinderfeestjes voor buiten aan: Voordeurdisco’s.

Online Kinderfeestje?

Tijdens de complete lockdown van maart-juni hebben we Online Kinderfeestjes georganiseerd. Deze kunnen nog steeds geboekt worden met als beperking: je kan niet langer dan een week vooruit boeken.

Meer blogs

Uitnodiging kinderfeestje maken

Het plannen van een kinderfeestje is altijd een spannende en leuke bezigheid. Een van de eerste stappen in dit proces is het maken van de

Eindfeest groep 8

10 tips voor een Awesome groep 8 disco

Jaarlijks verzorg ik meer dan 100 groep 8 disco’s, ik heb dus veel ervaring met het organiseren van zo’n feest voor deze doelgroep. Graag deel

Het beste kinderfeestje ooit organiseren?

kom met ons in contact

× Liever even whatsappen?