Special Effects Kinderdisco

Welk special effect past bij mijn kinderdisco? De kinderdisco van Pretwin wordt altijd geleverd inclusief licht, geluid en entertainment. Daarnaast is de show ook uit te breiden met een aantal super gave special effects! Je kan kiezen uit bellen (bellenblaasmachine), rook (rookmachine), sneeuw (sneeuwmachine) en confetti (confettikanon). Elk special effect heeft als grote voordeel dat het een extra dimensie toevoegt aan je feest. Sommige effecten hebben nadelen en niet alle effecten zijn voor elke leeftijd even geschikt. Hieronder een overzicht.


Bellenblaasmachine

De meest gekozen special effect is de bellenblaasmachine. Deze voorziet de ruimte in mum van tijd van een heleboel bellen en dat heeft een grote attractieve waarde! Het nadeel van de bellenblaas? Een gladde vloer kan bij langdurig gebruik erg glad worden en in de meeste gevallen zal er na het feest ook gedweild moeten worden.
In het geval de vloer glad wordt zullen we hier altijd op anticiperen door hem korter aan te zetten of halverwege de disco te verplaatsen.
Nadeel? Gladde vloer en waarschijnlijk dweilen.
Vooral geschikt voor kinderen van 3-10 jaar. -> Kinderdisco Kinderfeestje

Rookmachine

Een echt old-school disco effect is natuurlijk de rookmachine. Sommige mensen beweren dat een echte disco niet zonder kan. De rookmachine spuit rook (wat de oudere kinderen erg kunnen waarderen) en de rook blijft ook even hangen waardoor de lichteffecten mooi zichtbaar worden. Het nadeel van de rookmachine is dat brand- en rookmelders er op reageren, check van te voren of deze uit te schakelen of af te plakken zijn (en of dat mag). In veel schoolgebouwen zijn de rookmelders direct gekoppeld aan een meldkamer; in dat geval kan een loos alarm resulteren in een hoge rekening.
Nadeel? Niet geschikt in combinatie met rookmelders en check van te voren of er astmatische kinderen aanwezig zijn.
Vooral geschikt voor kinderen van 8 – 13 jaar. -> Tienerdisco / Groep 8 Disco

Sneeuw

Wij kunnen het elk seizoen laten sneeuwen met onze sneeuwmachines. Vooral erg leuk tijdens een kerstgala feest met apres ski thema. De sneeuw heeft een grote attractieve waarde, kinderen vinden het leuk om zich zelf (en anderen) er mee in te smeren… Maar het kan echt een smerige boel worden. Dweilen is na een feestje met sneeuwmachine een must.
Nadeel? 100% kans op dweilen.
Vooral geschikt voor kinderen van 6 – 13 jaar. -> Schoolfeest Kinderdisco

Confetti

Sinds 2019 biedt Pretwin een professioneel confetti kanon. Ons kanon wordt geladen met professionele confetti, dat betekent dat het makkelijker op te ruimen is dan confetti shooters die je zelf kan halen bij bijvoorbeeld de Action. Daarnaast zit er veel meer confetti in en kan je kiezen voor streamers (lange slierten) in plaats van confetti (kleine stukjes). Ook is de kleur te kiezen (van Appeltjesgroen tot Zilver).
Nadeel? 100% kans op vegen/stofzuigen.
Vooral geschikt voor kinderen van 8-13 jaar. -> Kinderdisco

Blacklight

Een super-gaaf thema voor je kinderdisco is NEON. Laat alle kinderen in NEON-kleren komen, de blacklights laten de kinderen vervolgens oplichten. hoe donkerder de ruimte hoe beter het effect! in een lichte ruimte zie je er helaas weinig tot niets van.
Vooral geschikt voor kinderen van 9-13 jaar. Neon Party

Laser

Heb je de rookmachine geboekt? Dan is de laser ook een goede keuze. Deze projecteert een mooie lichtshow die door de rook goed zichtbaar is!
Vooral geschikt voor kinderen van 10-13 jaar. Kinder-DJ Huren

Meer blogs

Uitnodiging kinderfeestje maken

Het plannen van een kinderfeestje is altijd een spannende en leuke bezigheid. Een van de eerste stappen in dit proces is het maken van de

Eindfeest groep 8

10 tips voor een Awesome groep 8 disco

Jaarlijks verzorg ik meer dan 100 groep 8 disco’s, ik heb dus veel ervaring met het organiseren van zo’n feest voor deze doelgroep. Graag deel

Het beste kinderfeestje ooit organiseren?

kom met ons in contact

× Liever even whatsappen?