De tips voor een cool TikTok feestje

TikTok is een razend populaire app onder kinderen en tieners. Kort gezegd biedt TikTok de mogelijkheid om jezelf te filmen als je aan het zingen, dansen of playbacken bent. Een ideale app dus om te combineren met een kinderfeestje voor jouw zoon of dochter. Wij zetten de beste tips voor een TikTok kinderfeestje voor je op een rijtje. Om een origineel TikTok kinderfeestje te kunnen organiseren, leggen we je eerst graag uit wat de TikTok app precies inhoudt.


Wat is TikTok?

TikTok is een gratis app waar gebruikers zichzelf filmen, terwijl ze bijvoorbeeld aan het dansen, playbacken of zingen zijn. Maar ook het maken van humoristische content is een populair onderdeel. De gemaakte video’s (van ongeveer 15 seconden) bewerk je super eenvoudig met behulp van effecten en filters. Nadat de video online geplaatst wordt, kunnen anderen de video liken en er op reageren.
Onze tips

1. Een TikTok speurtocht

Een speurtocht kinderachtig? Nee hoor, zeker niet wanneer je kiest voor een TikTok speurtocht. Zet een speurtocht uit, stuur de kinderen in groepjes op pad en laat ze op verschillende punten van de speurtocht een TikTok filmpje opnemen. Laat ze bijvoorbeeld een leuk duet met een voorbijganger maken, zorg dat ze zo snel mogelijk een reactie geven op een TikTok filmpje van andere groepjes en laat ze op het einde één groot TikTok filmpje maken. Dit TikTok kinderfeestje is gegarandeerd een succes!

2. Een TikTok disco-kinderfeestje

TikTok en dans, zang en muziek gaan hand in hand. Hoe leuk is het dan om een TikTok feestje te organiseren? Zorg voor leuke muziek en originele disco spelletjes, huur de juiste apparatuur of huur een professionele kinder-dj van DiscoDieren in.

3. Een professionele kinder-dj

Een professionele kinder-dj is altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen die er spelen bij kinderen op het gebied van muziek en apps. Wij weten dus als geen ander wat TikTok is en hoe we dit kunnen inzetten voor een spectaculair TikTok kinderfeestje. Het grote voordeel van het inhuren van een professionele kinder-dj is dat wij alle apparatuur en entertainment van A tot Z voor je regelen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is te zorgen voor de gasten, locatie en eten/drinken!
Bonus tip: maak het helemaal bijzonder en combineer de speurtocht en het discofeest tot een spetterend TikTok kinderfeestje waar nog lang over nagepraat wordt.

4. Boek een bekende TikTokker

Wil je het feestje echt onvergetelijk maken? Dan kan je natuurlijk een bekende TikTokker boeken. Via Pretwin boek je razendsnel Blijwin of Bella Ballon.

TikTok kinderfeestje boeken? Neem contact op!

Ben je overtuigd van de mogelijkheden die een TikTok kinderfeestje te bieden hebben? En wil je meer informatie over datgene wat wij voor je kunnen betekenen met onze kinderdisco? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren je graag.

Meer blogs

Uitnodiging kinderfeestje maken

Het plannen van een kinderfeestje is altijd een spannende en leuke bezigheid. Een van de eerste stappen in dit proces is het maken van de

Eindfeest groep 8

10 tips voor een Awesome groep 8 disco

Jaarlijks verzorg ik meer dan 100 groep 8 disco’s, ik heb dus veel ervaring met het organiseren van zo’n feest voor deze doelgroep. Graag deel

Het beste kinderfeestje ooit organiseren?

kom met ons in contact

× Liever even whatsappen?