Wat is een goede schminker?

De wereld van kinderen bestaat voor een groot deel nog uit fantasie, onze schminkers kunnen zich helemaal inleven in de fantasiewereld van kinderen en zijn daarmee de beste schminkers voor kinderen.

Sommige kinderen vinden het fijn om een schmink design van een plaatje te kiezen, sommige kinderen hebben een beeld in hun hoofd dat ze graag willen. Onze schminkers snappen dat. Onze schminkers kijken niet gek op van een kind die een roze tijger of blauwe aap wil worden.

Professionele, kwalitatief hoogwaardige schmink

De schmink die de schminkers van Pretwin gebruiken is professioneel en van een kwalitatief hoogwaardige kwaliteit. Al onze schmink is op waterbasis en veilig voor kinderen vanaf drie jaar. De schmink is grondig getest en goedgekeurd. Het is parfumvrij, glutenvrij, dierproefvrij en hypoallergeen. Dus – geen zorgen als er per ongeluk wat schmink in de mond belandt.

Ervaren schminker inhuren?

Wil je een ervaren schminker huren? Wij komen met onze eigen materialen bij jou op locatie, zodat je hier geen omkijken naar hebt. Of je nou vijf of twintig kindjes over de vloer hebt: wij zorgen ervoor dat elk kindje aan de beurt komt en wordt geschminkt zoals hij of zij dat wil. Natuurlijk met een grapje hier en daar – alles om de kinderen blij te maken!
Organiseer je een themafeestje? Dan denken wij graag met je mee en maken eventueel designs die passen bij het gekozen thema.

Schminken altijd een succes

Kinderen vinden het geweldig om geschminkt te worden. Het is niet voor niets dat er altijd een rij met wachtende kinderen bij de schminkstand staat… Binnen no time worden ze omgetoverd in hun superheld, een prachtige prinses, een stoere tijger of een mooie vlinder. En trots dat ze zijn!

Ben je op zoek naar een leuke, kleurrijke invulling van een (kinder)feest, bedrijfsfeest, evenement, rommelmarkt, Carnaval, schoolfeest, jubileum of beurs? Kies er dan voor om een schminker te huren via Pretwin. Overal waar kinderen aanwezig zijn, zijn wij een prima aanvulling: huur een schminker bij ons

Meer blogs

Uitnodiging kinderfeestje maken

Het plannen van een kinderfeestje is altijd een spannende en leuke bezigheid. Een van de eerste stappen in dit proces is het maken van de

Eindfeest groep 8

10 tips voor een Awesome groep 8 disco

Jaarlijks verzorg ik meer dan 100 groep 8 disco’s, ik heb dus veel ervaring met het organiseren van zo’n feest voor deze doelgroep. Graag deel

Het beste kinderfeestje ooit organiseren?

kom met ons in contact

× Liever even whatsappen?