Wat is een goede schminker?

De wereld van kinderen bestaat voor een groot deel nog uit fantasie, onze schminkers kunnen zich helemaal inleven in de fantasiewereld van kinderen en zijn daarmee de beste schminkers voor kinderen.

Sommige kinderen vinden het fijn om een schmink design van een plaatje te kiezen, sommige kinderen hebben een beeld in hun hoofd dat ze graag willen. Onze schminkers snappen dat. Onze schminkers kijken niet gek op van een kind die een roze tijger of blauwe aap wil worden.

Professionele, kwalitatief hoogwaardige schmink

De schmink die de schminkers van Pretwin gebruiken is professioneel en van een kwalitatief hoogwaardige kwaliteit. Al onze schmink is op waterbasis en veilig voor kinderen vanaf drie jaar. De schmink is grondig getest en goedgekeurd. Het is parfumvrij, glutenvrij, dierproefvrij en hypoallergeen. Dus – geen zorgen als er per ongeluk wat schmink in de mond belandt.

Ervaren schminker inhuren?

Wil je een ervaren schminker huren? Wij komen met onze eigen materialen bij jou op locatie, zodat je hier geen omkijken naar hebt. Of je nou vijf of twintig kindjes over de vloer hebt: wij zorgen ervoor dat elk kindje aan de beurt komt en wordt geschminkt zoals hij of zij dat wil. Natuurlijk met een grapje hier en daar – alles om de kinderen blij te maken!
Organiseer je een themafeestje? Dan denken wij graag met je mee en maken eventueel designs die passen bij het gekozen thema.

Schminken altijd een succes

Kinderen vinden het geweldig om geschminkt te worden. Het is niet voor niets dat er altijd een rij met wachtende kinderen bij de schminkstand staat… Binnen no time worden ze omgetoverd in hun superheld, een prachtige prinses, een stoere tijger of een mooie vlinder. En trots dat ze zijn!

Ben je op zoek naar een leuke, kleurrijke invulling van een (kinder)feest, bedrijfsfeest, evenement, rommelmarkt, Carnaval, schoolfeest, jubileum of beurs? Kies er dan voor om een schminker te huren via Pretwin. Overal waar kinderen aanwezig zijn, zijn wij een prima aanvulling: huur een schminker bij ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg onze nieuwe blogs in je mailbox

Meer blogs

Wat is een ballonnenclown?

Een ballonnenclown is een entertainer die ballonnen gebruikt om allerlei creaties te maken, zoals ballonfiguren, ballonhoeden, ballondieren en andere ballonkunstwerken. Ze zijn populair op feestjes,

Kinderfeestjes in… China

Wij weten alles van het vieren van kinderfeestjes in Nederland. Maar hoe doen ze dat eigenlijk (ver) over de grens. In deze serie vertellen we

Het beste kinderfeestje ooit organiseren?

kom met ons in contact

× Hoe kan ik je helpen?