Groep 8 Feest in de tuin

Voordelen van een feest in de tuin

Het fijne van een mooie tuin? Je kan het ook gebruiken voor een feestje, als je zoon of dochter 12 is geworden bijvoorbeeld. Het ideale van een feestje in de tuin is dat je alle kinderen uit kunt nodigen, een disco voor groep 8 dus! Geen gedoe met limonade over je bankstel, al je schilderijen hangen veilig binnen… de tuin is ideaal!

Waar moet je op letten bij een groep 8 feest in de tuin?

Het is raadzaam om bepaalde delen van de tuin af te zetten zodat de groep 8’ers daar niet kunnen komen, je wil immers niet dat je volledige tuin vertrapt worden door de klasgenoten uit groep 8.

Huur een Tienerdisco in

Een groep van 30 kinderen vermaken is niet heel makkelijk. Gelukkig zijn er echte professionals die het stuk entertainment voor je uit handen nemen en van deze groep 8 disco een echt succes gaan maken! Het is voor zo’n grote groep namelijk belangrijk dat er constant nieuw entertainment op de tieners wordt afgevuurd: muziek, spelletjes… alles zet je in om de pre-pubers te vermaken en niet afgeleid te laten worden.

Een groep 8 feest in de tuin? Goed idee

Als je er voor zorgt dat de kinderen niet overal kunnen komen en een echte professional inhuurt om de kinderen te vermaken dan is een groep 8 feest in de tuin een goed idee. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je tuin vertrapt is, de kinderen zijn de hele tijd vermaakt en gaan daardoor niet klieren… en het belangrijkste van alles? Je zoon/dochter heeft het beste feestje ooit gegeven, super-tof nu de middelbare school er aan komt.

Bonus-tip: Photobooth in de tuin

Nog een laatste tip: bij je groep 8 disco kan je een photobooth huren. Zo kunnen de kinderen hun telefoons thuis laten en weet je zeker dat de kinderen naar huis gaan met geweldige foto’s.

Meer blogs

Uitnodiging kinderfeestje maken

Het plannen van een kinderfeestje is altijd een spannende en leuke bezigheid. Een van de eerste stappen in dit proces is het maken van de

Eindfeest groep 8

10 tips voor een Awesome groep 8 disco

Jaarlijks verzorg ik meer dan 100 groep 8 disco’s, ik heb dus veel ervaring met het organiseren van zo’n feest voor deze doelgroep. Graag deel

Het beste kinderfeestje ooit organiseren?

kom met ons in contact

× Liever even whatsappen?