Kinder entertainment voor je sportevenement

Kinderdisco tijdens jouw sportevenement Binnenkort is het zover: het jaarlijkse toernooi op jouw sportclub. Dit keer wil je eens wat anders doen om de kinderen te verrassen. Iets wat ze helemaal te gek vinden en waar ze letterlijk van gaan stuiteren. Zoek niet verder, wij hebben dé activiteit voor jouw sportevenement: een kinderdisco! Wedden dat de kids helemaal uit hun dak gaan op hun favoriete muziek, verzorgd door DiscoDieren!


Helemaal los in de kinderdisco

Kinderen zijn gek op muziek. Ze leren de dansjes van alle hits uit hun hoofd en vinden het supercool om samen met hun teamgenootjes te dansen en gek te doen. Tijdens de kinderdisco gaan ze helemaal los op hun favoriete hits. Als dé kinderdisco specialist van Nederland weten we precies hoe we er een onvergetelijk feestje van kunnen maken!

Compleet verzorgde kinderdisco

Kies je voor de kinderdisco van DiscoDieren, dan kies je voor volledig verzorgd kinderentertainment! Wij nemen de apparatuur mee, zorgen voor gave lichteffecten en natuurlijk voor de muziek waardoor iedereen maar moeilijk stil ka blijven zitten of staan!

Muziek op jouw sportevenement

Een toernooi, zwem- of wandelvierdaagse is al een feest op zich maar hoe leuk is het om dat feest compleet te maken met de grootste hits van dit moment?
Blijwin is al jarenlang een vaste afsluiter bij zwem- en wandelvierdaagsen op verschillende plekken in Nederland. Na dagen flink sporten is het tijd voor een feestje om alles eruit te dansen. We nemen de grootste hits van nu mee en natuurlijk vergeten we de klassiekers ook niet. De kinderdisco is een groot feest voor jong én oud!

Feest in de kinderdisco-tent!

Wil je echt goed uitpakken? Denk dan eens aan onze kinderdisco-tent! Hij is niet te missen en kan het stralende middelpunt van jouw sportevenement worden. In deze feestelijke tent gaan alle kids zeker uit hun dak op grappige, vrolijke en swingende liedjes!

DiscoDieren maakt een feest van ieder evenement!

De kinderdisco van DiscoDieren is een graag geziene gast in het hele land. Als de specialist in kinderentertainment op sportevenementen langskomt, weet je zeker dat het feest is! Een paar voorbeelden waar onze kinderdisco een groot succes was:
De Kidsrun van de TCS Marathon van Amsterdam. Na afloop van de wedstrijd ging het dak van de kinderdisco-tent op het Kinderplein er vanaf!
Mini Reiger toernooi bij MHC Vianen: al heel wat jaren is DiscoDieren vaste gast op dit hockeytoernooi voor meisjes uit de D/E jeugd. Sporten en dansen gaan hand in hand als Blijwin de warming up verzorgt én de 300 kinderen aan het einde van de dag trakteert op een spetterende discoavond!
Voetbaltoernooien: op verschillende voetbalclubs door het hele land gaan de voetballertjes helemaal los tijdens het dansen met voetballers!
En er zijn natuurlijk nog veel meer sportieve evenementen waar Blijwin een bijdrage heeft geleverd of kan leveren!

Kids entertainment op sportevenementen

Tijdens een sportevenement draait het natuurlijk vooral om het sporten. Kinderen willen graag worden vermaakt, dus die gaan op zoek naar avontuur. DiscoDieren zorgt ervoor dat de kids dat avontuur krijgen! Samen dansen op leuke liedjes, terwijl er verderop fanatiek wordt gesport. Wij weten als de beste hoe je grote groepen kinderen vermaakt en hoe je een knalfeest bouwt!

Zie jij dit voor jouw komende sportevenement wel zitten? Neem dan contact met ons op voor een programma op maat!

Meer blogs

Uitnodiging kinderfeestje maken

Het plannen van een kinderfeestje is altijd een spannende en leuke bezigheid. Een van de eerste stappen in dit proces is het maken van de

Eindfeest groep 8

10 tips voor een Awesome groep 8 disco

Jaarlijks verzorg ik meer dan 100 groep 8 disco’s, ik heb dus veel ervaring met het organiseren van zo’n feest voor deze doelgroep. Graag deel

Het beste kinderfeestje ooit organiseren?

kom met ons in contact

× Liever even whatsappen?