Een knallend groep 8 eindfeest of een spetterende klassenfuif organiseren?

Na al die jaren basisschool komt er in groep 8 een einde aan de lagere schooltijd. Voor veel kinderen betekent dat afscheid nemen van hun oude school en van hun vrienden en vriendinnen. Na de zomervakantie beginnen ze aan een nieuwe spannende fase. Voor kinderen een speciaal moment, maar voor ouders natuurlijk ook! Reden voor een feestje! Voor ouders is het organiseren van een gaaf groep 8-feest vaak een hele uitdaging. Wat vinden kinderen van die leeftijd leuk? Welk thema is geschikt en hoe zorg je voor passend entertainment en coole muziek? Je wilt een onvergetelijk discofeest organiseren, maar hoe pak je dat aan?


DiscoDieren is dé tienerdisco specialist

DiscoDieren organiseert kinderdisco’s op elke locatie. Wij zorgen voor een spetterend feest voor jouw zoon of dochter. Of je het nu bij je thuis wilt vieren of op school, in een gymzaal of in een clubhuis: alles is mogelijk. Je hoeft geen apparatuur te huren en zelf aan de slag te gaan. Jij regelt een toffe locatie, lekkere hapjes en drankjes en zorgt voor de versiering, en wij doen de rest. Nodig de hele klas uit en onze DJ met draaitafel, microfoons, discolampen en geluidsboxen maakt er met de kinderen een groot feest van! Als je wilt, kunnen er ook een rookmachine of lichteffecten bij. Of vraag om ons confettikanon of onze speciale discotent. Zo stel je je eigen discofeestje samen. Door onze ervaring weten we inmiddels wat bij kinderen van elke leeftijd past. We volgen de muzikale trends van nu, maar kinderen kunnen natuurlijk ook liedjes aanvragen. We kunnen zelfs een photobooth meenemen. Behalve dat, verzorgt Blijwin ook gave battles tijdens de disco party zodat niemand stil staat.

Groep 8 feest met thema

We hebben van alles in huis om het groep 8-feest van je kind tot een groot succes te maken. Onze kinder-dj komt naar je toe en je kunt kiezen voor allerlei soorten entertainment en extra’s voor nog meer plezier. Wil je jullie groep 8-kinderdisco in de vorm van een themafeest organiseren? DiscoDieren denkt graag met je mee!

Denk bijvoorbeeld aan:

 • Neonparty
  Wij zorgen voor blacklight op het feest, waardoor je een hele coole sfeer creëert. Als je witte kleding aantrekt, val je extra op! Als je de feestruimte met witte slingers versiert, heeft dat een gaaf effect.
  Black & White – De gasten worden verdeeld in twee teams; een team met witte kleding en een team met zwarte kleding. Wij zorgen voor een battle tussen team wit en team zwart… dat wordt spannend!
 • Hawaïfeest
  Een tropische party in de zomer, met een bellenblaasmachine, bloemenkransen en lekkere dansmuziek, daar word je vrolijk van! Als je daarbij kindercocktails serveert en je locatie in Hawaï-stijl versiert, kan je feest niet meer stuk.
  Halloweenfeest of horrorparty
  Laat iedereen verkleed komen met enge maskers en griezelige outfits. Hang spinnenwebben op en zet pompoenen weg met een lichtje erin. Met onze rookmachine wordt het echt spooky… succes gegarandeerd!
 • Hollywoodparty
  Heb je een favoriete filmster? Kom als je idool en laat iedereen raden wie je bent. Leg de rode loper uit en dans op de muziek van jouw leukste zanger of zangeres! Kleed je glamourparty aan met gouden en zilveren slingers en zorg voor een echte dansvloer.
 • Galafeest
  Maak je feest extra speciaal door een gala te organiseren! Iedereen komt in zijn mooiste pak of feestjurk naar het feest. Zo zorg je voor een onvergetelijke groep 8-fuif! Wil je het galafeest echt helemaal afmaken, boek dan onze photobooth. Zo neemt iedereen na het feest een leuk aandenken mee naar huis.

Waarom kies je voor een groep 8 disco van DiscoDieren?

Wij hebben veel ervaring en we houden van lachende kinderen. We verzorgen meer dan 200 kinderdisco’s per jaar, we volgen de trends op de voet en we weten wat kinderen in groep 8 aanspreekt. Onze kinderdisco’s zijn altijd maatwerk, je kunt zelf kiezen uit alle opties die we hebben. Je ontvangt van ons uitnodigingen die je kunt versturen aan je gasten en we zorgen voor een leuk aandenken na het feest. We komen alle apparatuur bij je opbouwen. Ongeveer een uurtje voordat het feest losbarst, zijn we aanwezig om alles voor te bereiden. De apparatuur wordt uitgeladen, klaargezet en getest. En dan kan het feest beginnen: onze dj combineert de leukste disco muziek met spelletjes gericht op groep 8’ers! Na afloop bouwen we alles weer af. Met DiscoDieren is je discofeest compleet! We zijn heel trots op de 9,4 die we gemiddeld scoren in reviews en beoordelingen. Wil je meer weten? Op deze pagina vind je veel meer informatie en kun je foto’s bekijken. Neem contact met ons op en vraag naar alle mogelijkheden. Samen zorgen we voor een epische herinnering die je bijblijft!

Bonus tips

10 tips voor een awesome groep 8 disco

Meer blogs

Uitnodiging kinderfeestje maken

Het plannen van een kinderfeestje is altijd een spannende en leuke bezigheid. Een van de eerste stappen in dit proces is het maken van de

Eindfeest groep 8

10 tips voor een Awesome groep 8 disco

Jaarlijks verzorg ik meer dan 100 groep 8 disco’s, ik heb dus veel ervaring met het organiseren van zo’n feest voor deze doelgroep. Graag deel

Het beste kinderfeestje ooit organiseren?

kom met ons in contact

× Liever even whatsappen?