Kinderfeestje met Kidz-DJ muziek

Houdt je kind van dansen, zingen en springen? Organiseer dan een kinderdisco voor je zoon/dochter met muziek van o.a. Kidz-Dj!


Kinderfeestje met muziek van Kidz-DJ

De muziek van Kidz-DJ is uitermate geschikt voor het gebruik tijdens een kinderdisco kinderfeestje, bijvoorbeeld:

  • Ik ben jarig (2016)
  • Mijn pappa die is cool (2016)
  • Meidenband (2011)
  • Feest (2011)

De muziek van Kidz-DJ is geschreven door Michiel Steenhuis en Alex Bontenbal. Het kenmerkt zich vooral door de jaren 80 melodieën waar nieuwe Nederlandstalige teksten op zijn geschreven.

Andere muziek voor je kinderfeestje

We adviseren om naast de muziek van Kidz-DJ ook andere muziek te draaien, bijvoorbeeld Kinderen voor KinderenK3Minidisco en zelfs Top40. Voor de perfecte mix is het aan te raden om een ervaren Kinder-DJ in te schakelen. Hij weet de perfecte mix te maken voor de aanwezige kinderen en combineert dat ook met leuke disco spelletjes.

Leukste kinderfeestje ooit

De kinderdisco van KidzDJ Blijwin wordt door onze klanten beschreven als ‘Het beste kinderfeestje ooit’. Wij halen tijdens de kinderdisco alles uit de kast (waaronder muziek van Kidz-DJ) om de verjaardag van je zoon/dochter tot een blijvende herinnering te maken. Over onze kinderfeestjes wordt nog lang nagepraat, wij worden vaak opnieuw geboekt en 100% van onze klanten beveelt ons aan bij familie en vrienden.

Kinderfeestje met muziek van Kidz-DJ zelf organiseren

Organiseer je het kinderdisco kinderfeestje liever zelf? Dan adviseer ik je om mijn blog “Kinderdisco kinderfeestje: uitbesteden of zelf doen” te lezen.

Kinder-DJ Blijwin boeken

Wil je kinder-dj Blijwin boeken voor je feest of evenement? Mail (team@blijwin.nl) of app (0712340456) ons!

Meer blogs

Uitnodiging kinderfeestje maken

Het plannen van een kinderfeestje is altijd een spannende en leuke bezigheid. Een van de eerste stappen in dit proces is het maken van de

Eindfeest groep 8

10 tips voor een Awesome groep 8 disco

Jaarlijks verzorg ik meer dan 100 groep 8 disco’s, ik heb dus veel ervaring met het organiseren van zo’n feest voor deze doelgroep. Graag deel

Het beste kinderfeestje ooit organiseren?

kom met ons in contact

× Liever even whatsappen?